DESAIN SPRING DUPLEX EKSKLUSIF

Mundur mundur sing dirancang kanggo linuwih lan umur dawa

Dadi Olimpiade

Atlet PD® Sean McColl nuduhake crita Olimpiade

pilihan-turunan-kacepetan-drive-otomatis-belay-aluminium-carabiner-pilihan

Disertifikasi menyang Max

Nggayuh standar paling dhuwur ing tes lan sertifikasi

Salin 20201209_Perfect_Descent_003-Sunting-nobkgd

Ketemu mitra pendakian sing anyar

Kualitas Tinggi.
Kinerja Dhuwur.
Highly Certified.

Belay Otomatis Keturunan Sempurna wis digawe ing AS lan disertifikasi standar paling dhuwur ing saindenging jagad. Nampilake njaba aluminium lan waja tahan karat kanggo nglindhungi komponen internal sing nganggo presisi tinggi. Konstruksi entheng lan kompak, andal, lan murah kepemilikan kalebu sawetara sebab kenapa PD® minangka mobil otomatis sing disenengi ing gym, kamp, ​​sekolah lan universitas sing ndhelik, ing kursus alangan ninja, lan pusat hiburan kulawarga. Diuji lan disertifikasi nganti 10x EN 341: 2011 Kelas A., makili sarat sertifikasi paling lengkap kanggo piranti belay otomatis rekreasi.

Salin 20201127_PerfectDescent_559-Sunting_WEB-nobkgd

Ukuran Kompak.

Fitur Apik tenan.

TETAP & KEPERCAYA

Diuji 10x EN 341: 2011 Kelas A lan nampilake aluminium tahan karat lan stainless steel ing njaba kanthi komponen sing nganggo presisi ing jero.

DUPLEX SPRING ™

Panyandha keluwih sing nyedhiyakake Duplex Spring Design ™ eksklusif saka PD® sing dirancang kanggo keandalan lan umur dawa.

KONSTRUKSI paling entheng

Gampang dipasang, mindhah, lan ngatur paling dhuwur lan luwih murah kanggo dikirim kanggo layanan lan recertifikasi.

BIAYA KANGGO MILIK

Rega level entri, biaya recertifikasi tahunan sing murah, ora ana biaya layanan sing didhelikake, lan komponen tahan lama tegese tabungan dhuwit sajrone pamilik.

KOMPETISI DIUJI

Digunakake dening tim lan atlit utama ing saindenging jagad lan belay otomatis pertama sing digunakake ing kompetisi Piala Dunia, nyebabake kemajuan pinunjul ing keamanan lan keadilan persaingan.

Panganggone njero ruangan & njaba

Komponen sing tahan korosi lan omah sing disegel kanggo kinerja luar biasa ing njero ruangan lan ruangan.

Mbangun belay otomatis sing paling apik

Pilih kinerja sampeyan

piranti belay otomatis keturunan sampurna kanggo menek

Drive Langsung ™

  • Pemimpin rega ing bantalan otomatis bermutu lan kinerja dhuwur.
  • Mundur kanthi tarif rata-rata 2ft (61cm) per detik, dadi pilihan sing cocog kanggo pendakian umum, rute pemanasan, stasiun pendakian bocah, lan kegiatan mendaki.
  • Nampilake Desain Duplex Spring Design ™ eksklusif sing dirancang kanggo linuwih lan umur dawa.
  • Disegel kanthi kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.
Kacepetan Drive Drive Speed ​​Belay Sampurna

Speed ​​Drive ™

  • Belay otomatis sing mundur kanthi otomatis menehi standar kualitas lan kinerja.
  • Mundur kanthi kilat cepet 15ft (4.6m) per detik, Speed ​​Drive ™ cocog kanggo pendakian lan kompetisi sing cepet, rute dinamis, latihan interval, lan rute fitness lan sirkuit.
  • Belay Otomatis Resmi Panjatutan Piala Dunia IFSC lan nampilake Duplex Spring Design ™ eksklusif.
  • Disegel kanthi kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

Pilih Lanyard sampeyan

PD® Auto Belays nawakake telung dawa lanyard sing dirancang kanggo ngoptimalake kinerja belay otomatis adhedhasar ketinggian sing dipasang. Tansah pilih lanyard sing paling cocog karo dhuwur sing dipasang kanthi dawa utawa padha karo dawa.

Keturunan Lanyard Sempurna 28ft
Keturunan Lanyard Sempurna 40ft
Keturunan Lanyard Sempurna 53ft

28ft (8.5m)

Dhuwur sing dipasang ing antarane 18ft lan 28.5ft (5.5m lan 8.7m)

40ft (12.2m)

Dhuwur sing dipasang ing antarane 26ft lan 40.5ft (8m lan 12.3m)

53ft (16.1m)

Dhuwur sing dipasang ing antarane 34ft lan 53.5ft (10.4m lan 16.3m)

Pilih Cara Sampeyan Sambungake

Carabiner Baja Keturunan Sampurna

steel

Durability Indoor

Paduan baja, carabiner kunci otomatis 3 tahap kanthi putar terintegrasi

Carabiner Aluminium Keturunan Sampurna

aluminium

Tahan Korosi

Aluminium anodized, 3-tataran otomatis carabiner kanthi putar terintegrasi

Carabiner Ganda Keturunan Sampurna

dual

Kompetisi lan Keamanan

Loro, 3-tataran otomatis carabiner kanthi balung segawon sing dijahit lan putar terintegrasi

Loop Sewn Keturunan Sampurna

Loop

Nggabungake Konektor

Loop sewn kekuatan lengkap sing cocog digunakake karo jinis sambungan sing sah

Kualitas Bintang Lima

Ditresnani dening atlet, pamilik bisnis, lan para penggemar pendakian

Produk sing apik malah tim dhukungan sing luwih apik

Produk sing apik malah tim dhukungan sing luwih apik "Belay otomatis Keturunan Sempurna mesthi nyukupi kabutuhanku lan staf Petualangan Arial wis mbiyantu lan menehi informasi manawa aku butuh dhukungan pelanggan." Nuh B. tanggal 19 Agustus 2020

Nuh B. tanggal 19 Agustus 2020

Keturunan sing sampurna bakal nggawe keturunan sampeyan sampurna

Kasedhiya Autobelay Paling Dhuwur. Rekomendasi Dhuwur.

Mike L. tanggal 9 Mei 2019

Auto belay 2.0

Iki minangka belay otomatis ing mangsa ngarep. We seneng produk.

Kellen D. tanggal 19 Juni 2019

Gunakake banget kanggo gym gym!

Piranti sing apik lan panggunaan lancar.

Maurice D. tanggal 6 Mei 2020

Bisa Apik

Belay otomatis iki kanggo tembok 22 kaki lan apik banget. Ora prelu ana wong liya sing nulungi aku! Rasane aman banget lan bisa dipercaya lan gampang disiyapake kanggo tujuanku. Aku tuku sing nomer loro kanggo tembok liyane!

Steve W. tanggal 28 Januari 2020

panah sadurungé
panah sabanjure
Panggeser

Master Program Manajemen Belay Otomatis Sampeyan

Ndhaptar piranti sampeyan

Registrasi Produk minangka bagean penting saka manajemen belay otomatis lan nggawe rekaman awal lan akurat sing digunakake sajrone urip layanan ing piranti kasebut. Dadi sing pertama nampa beta kritis babagan nganyari produk, warta lan acara, buletin teknis, lan penawaran eksklusif.

Manual pangguna

Bukak manual lengkap babagan manual produk lan operasi basa Inggris lan basa asing. Download dokumentasi paling anyar kanggo model otomatis 220 lan 230 otomatis, inspeksi duplex spring ™ lan manual sulih lanyard, pedoman reresik lan desinfeksi, lan liya-liyane.

Panuntun

Ngoptimalake program manajemen PD® kanthi informasi ringkes lan jero babagan instalasi, perawatan, lan operasi. Jelajahi strategi pemecahan masalah umum, waca sarat pamriksa pabrikan, lan temokake pandhuan kanggo ngatur pamrentah otomatis kompetisi.

Certification

Standar EN nyetel bar kanggo keamanan produk, kehandalan, lan kualitas. Belay Otomatis Keturunan Sampurna wis diuji lan disertifikasi standar paling dhuwur kanggo sabuk otomatis rekreasi ing 10x EN 341: 2011 Kelas A. Deleng lan undhuh Proklamasi Kesesuaian lan Ujian Paling Anyar.

Tindakake kita

@kontol_kabeh