Désainer SPRING DUPLEX Éksklusif

Ditarikna kaleuleuwihan direkayasa pikeun reliabiliti tur umur panjang

Pasanggiri Diuji, Pendaki Disatujuan

Belay otomatis anu dipikaresep ti gym lokal anjeun dugi ka panggung Piala Dunia

pilihan-turunan-gancang-drive-otomatis-belay-aluminium-carabiner-pilihan

Disertifikasi pikeun Max

Ngahontal standar pangluhurna tés sareng sertifikasi

Salin 20201209_Perfect_Descent_003-Edit-nobkgd

Pendak sareng pasangan pendakian anyar anjeun

Kualitas luhur.
Kinerja tinggi.
Kacida Sertifikasi.

Sempurna Turunan Otomatis Bélts diwangun-di tangan di Amérika Serikat sareng disahkeun kana standar anu paling luhur di dunya. Nampilkeun kotak luar aluminium sareng stainless steel pikeun ngajagi komponén internal anu nganggo tinggi. Konstruksi anu enteng sareng kompak, reliabilitas, sareng biaya kepemilikan murah mangrupikeun sababaraha sabab kunaon PD® mangrupikeun mobil otomatis di pendakian gim, kamp, ​​sakola sareng paguron luhur, dina kursus halangan ninja, sareng pusat hiburan kulawarga. Diuji sareng disahkeun kana 10x EN 341: 2011 Kelas A., ngalambangkeun syarat sertifikasi anu paling komprehensif pikeun alat-alat belay otomatis rekreasi.

Salin 20201127_PerfectDescent_559-Edit_WEB-nobkgd

Ukuran Kompak.

Endah Fitur.

TAHAN LAMA & TEU dipercaya

Diuji nepi ka 10x EN 341: 2011 Kelas A sareng nampilkeun aluminium awét sareng stainless steel di luar kalayan komponén anu nganggo tinggi dina jero.

DUPLEX SPRING ™

Panyabutan kaleuleuwihan nampilkeun PD®'s eksklusif Duplex Spring Design ™ direkayasa pikeun reliabilitas sareng umur panjang.

PEMBANGUNAN PANGANGSA

Gampang dipasang, mindahkeun, sareng ngatur dina jangkungna sareng langkung mirah kanggo dikirimkeun pikeun jasa sareng rékérénifikasi.

BIAYA HARTA PEMILIHAN

Harga tingkat Éntri, biaya régérifikasi taunan anu rendah, teu aya biaya jasa anu disumputkeun, sareng komponén awét hartosna hemat artos salami-lami pikeun pamilik.

KOMPETISI DIUJI

Dipaké ku tim sareng atlit top di dunya sareng belay mobil munggaran anu dianggo dina kompetisi Piala Dunia, ngarah kana kamajuan penting dina kaamanan sareng kaadilan persaingan.

Paké di jero & luar

Komponén tahan korosi sareng perumahan anu disegel pikeun pagelaran anu luar biasa di jero rohangan sareng di luar ruangan.

Ngawangun belay mobil pangsaéna

Pilih performa anjeun

alat belay otomatis katurunan sampurna pikeun nanjak

Langsung Drive ™

  • Pamimpin harga dina kualitas luhur sareng performa tinggi otomatis.
  • Undur dina tingkat rata-rata 2ft (61cm) per detik, ngajantenkeun pilihan anu cocog pikeun pendakian umum, rute pemanasan, stasiun pendakian murangkalih, sareng nanjak acara.
  • Nampilkeun ekslusif Duplex Spring Design ™ kami anu direkayasa pikeun reliabilitas sareng umur panjang.
  • Disegel sapinuhna pikeun panggunaan jero ruangan sareng outdoor.
Kecepatan Turunan Girang Drive Otomatis Belay

Speed ​​Drive ™

  • Bélay auto-retracting asli aslina nyetél standar pikeun kualitas sareng kinerja.
  • Mundur ku kilat gancang 15ft (4.6m) per detik, Speed ​​Drive ™ cocog pikeun nanjak gancang sareng persaingan, rute dinamis, latihan interval, sareng rute kabugaran sareng sirkuit.
  • Belay Otomatis Resmi tina Panjat Pinang Piala Dunia IFSC sareng nampilkeun Duplex Spring Design ™ eksklusif kami.
  • Disegel sapinuhna pikeun panggunaan jero ruangan sareng outdoor.

Pilih Lanyard anjeun

PD® Auto Belays nawiskeun tilu panjang lanyard anu dirancang pikeun ngaoptimalkeun kinerja otomatis belay anjeun dumasar kana ningkatna élévasi. Salawasna pilih lanyard anu paling cocog sareng jangkungna ningkatna anu dituju ku anu sami atanapi panjangna langkung ageung.

Turunan Lanyard sampurna 28ft
Turunan Lanyard sampurna 40ft
Turunan Lanyard sampurna 53ft

28ft (8.5m)

Jangkungna ningkatna antara 18ft sareng 28.5ft (5.5m sareng 8.7m)

40ft (12.2m)

Jangkungna ningkatna antara 26ft sareng 40.5ft (8m sareng 12.3m)

53ft (16.1m)

Jangkungna ningkatna antara 34ft sareng 53.5ft (10.4m sareng 16.3m)

Pilih Kumaha Anjeun Sambungkeun

Carabiner Baja Turunan Sampurna

waja

Durability Indoor

Paduan baja, 3-tahap otomatis-ngonci carabiner kalayan puter terpadu

Carabiner Aluminium Turunan Sampurna

aluminium

Korosi tahan

Aluminium anodized, 3-tahap otomatis-ngonci carabiner kalayan puter terpadu

Carabiner katurunan sampurna

dual

Kompetisi sareng Kaamanan

Dua, 3-tahap otomatis-Ngonci carabiners ku tulang anjing sewn sareng swivel terpadu

Loop Turunan Sewn Turunan Sampurna

loop

Ngahijikeun Panyambung

Kuat sewn loop cocog pikeun dianggo kalayan jinis sambungan anu diidinan

Kualitas Star Lima

Dipikacinta ku atlit, pamilik bisnis, sareng peminat nanjak

Produk anu hadé bahkan tim pangrojong anu langkung saé

Produk anu hadé bahkan tim pangrojong anu langkung saé "Belays otomatis Turunan Sampurna sok nyumponan kabutuhan kuring sareng staf Arial Adventure parantos ngabantosan sareng diinformasikeun ogé iraha kuring butuh dukungan pelanggan." Nuh B. dina 19 Agustus 2020

Nuh B. dina 19 Agustus 2020

Turunan Sampurna bakal ngajantenkeun katurunan anjeun sampurna

Autobelay Berkualitas Pangluhurna Sadia. Kacida Nyarankeun.

Mike L. dina Méi 9th, 2019

Otomatis belay 2.0

Ieu belay otomatis kapayunna. Kami resep produk.

Kellen D. dina 19 Juni 2019

Pamakéan anu hadé pikeun gym pendakian naon waé!

Alat Wonderfull sareng panggunaan lancar.

Maurice D. dina 6 Méi 2020

Karya Agung

Belay otomatis ieu kanggo témbok 22 kaki sareng dianggo saé. Teu kedah deui batur belay kuring! Éta raoseun pisan aman sareng dipercaya sareng gampang dipasang pikeun tujuan kuring. Abdi mésér anu ka 2 pikeun bagian sanés témbok kuring!

Steve W. dina 28 Januari, 2020

panah saméméhna
panah salajengna
slaider

Ngawasa Program Manajemén Belay Otomatis Anjeun

Daptar alat anjeun

Pendaptaran Produk mangrupikeun bagian penting tina manajemén otomatis belay sareng nyetél rékor anu mimiti sareng akurat anu dianggo salami masa pakai alat. Janten anu munggaran nampi béta kritis ngeunaan apdet produk, berita sareng kajadian, buletin téknis, sareng tawaran eksklusif.

Buku manual pangguna

Ngakses buku lengkep sareng basa Inggris sareng produk manual sareng operasi manual kami. Unduh dokuméntasi anu paling anyar pikeun modél 220 sareng 230 belays otomatis, pamariksaan duplex spring ™ sareng manual ngagantian lanyard, pedoman beberesih sareng disinféksi, sareng seueur deui.

Panungtun

Kengingkeun seueur kauntungan tina program manajemén PD® anjeun kalayan inpormasi ringkes sareng jero ngeunaan pamasangan, perawatan, sareng operasi. Jelajah strategi ngungkulan umum, baca kana sarat pamariksaan pabrikan, sareng mendakan pedoman pikeun ngatur tandingan otomatis kompetisi.

sertipikasi

EN Standar nyetél palang pikeun kaamanan produk, reliabiliti, sareng kualitas. Batesan Otomatis Turunan Sampurna parantos diuji sareng disahkeun kana standar anu paling luhur pikeun belay otomatis rekreasi di 10x EN 341: 2011 Kelas A. Tingali sareng unduh dina Parnyataan Parantos of Sertipikat sareng Ujian.

Tuturkeun Kami

@perfect_descent